ECC Arkansasdreef 30 C 3565AR Utrecht
Vandaag geopend
3 beoordelingen. 67% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
6
Prijs/kwaliteit
5
Service
6
21-4-2023 16:29:12
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/kwaliteit
1
Goede Camperbus kopen? Een brok ellende!! LET OP MET WAT JE DENKT TE KOPEN bij Eurocars & Campers Utrecht. We hadden een Multivan gekocht van 32.000,- met name om deels in te gaan wonen en om mee te reizen. Nadrukkelijk benoemt dat deze dus betrouwbaar moest zijn. Helaas, na 2 dagen reed hij al niet meer. Mohammed was niet bereid om ‘m op te komen halen, en te laten checken, want “hij was daar toch goed weggereden….” Bij mijn eigen garage kwamen er heel wat foutmeldingen naar boven, waaronder oa een kapotte uitlaatklep waardoor deze niet meer reed. Tevens bleek de APK niet meer geldig, en door de slijtage van de banden werd deze niet goedgekeurd. Geen reactie meer vanuit Eurocars&Campers Utrecht. Mohammed had ‘geen tijd’ om te reageren. Na het heft in eigen handen te nemen vanwege onze werk/woon situatie, en alles bij mijn eigen VW garage te hebben gerepareerd met hoge kosten, zijn we gaan reizen. Binnen één week 6 liter olie bij moeten vullen. Tijdens het rijden ging de auto erg trillen bij 80km p/u en tevens hielden de koplampen ermee op, én sprong de veer van de automatische zijdeur kapot. Bij thuiskomst bleek de motor kapot te zijn en moet er een geheel nieuwe motor in worden gezet. Mohammed trekt zich geheel terug, en reageert nauwelijks op berichten. Zeer slechte service. We hebben werkelijk nog nooit zoiets meegemaakt. Dat er zo’n oplichters bestaan!! Schandalig!
18-2-2023 15:37:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Ik zocht een fijne camper, en kwam bij Euro Cars & Campers uit. Heb gebeld met Mohammet en kon al snel terecht om een nog om te bouwen VW Multivan te bekijken. Ondanks dat hij erg druk was nam hij alle tijd en gaf een goede uitleg, op de vraag of hij mijn auto in wilde ruilen was dit prima na de auto bekeken te hebben. En gezien onze goede prijsafspraken was de koop snel gesloten. De Multivan moest nog omgebouwd en omgekeurd worden naar camper. Ik dacht dat dit nog wel wat tijd in beslag zou nemen, maar na drie dagen kwam het bericht dat ik de auto al de volgende dag kon ophalen. Was zeer tevreden en de Multivan rijd helemaal goed, heb een goed contact met de eigenaar en ben zeer tevreden.
12-10-2022 13:59:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Camper uit 1987 op marktplaats gezet en binnen 1 uur reactie van Eurocars &campers. Nog dezelfde dag opgehaald en direct betaald. Dat is nog eens snel en correct zakendoen!!